5 lærerige apps til mobilen

De kloge siger, at du skal holde din hjerne i form. Gør du det, har du nemlig lettere ved at lære nye ting. Det er ligeledes en god investering i fremtiden, da du forebygger risikoen for demens, når du holder din hjerne i form. Her får du 5 apps, som kan hjælpe dig med dette.

Duolingo – lær et nyt sprog

Med denne app kan du lære fremmedsprog som spansk og fransk på en sjov og anderledes måde. Med Duolingo aktiverer du flere af dine sanser, da du både kommer til at tale, lytte og tage forskellige tests. Duolingo er verdens populæreste app inden for læring af sprog – og det er der en grund til.

Songsterr – lær at spille guitar

Er du blandt de mange danskere, som går med et nytårsfortsæt om at lære at spille på guitar? Så har vi fundet appen for dig. Songsterr er nemlig et online sangarkiv, hvor du kan finde akkorder på over 100.000 forskellige sange.

Kan du godt lide at lære fra dig – har du også mulighed for selv at tilføje akkorder til en sange. På den måde minder konceptet om Wikipedia.

Photomath – Lær matematik

Har du problemer med matematikken eller kunne du blot tænke dig at blive bedre – så er Photomath appen for dig. Med Photomath får du serveret svaret på dine ligninger, samt formlen der skal bruges til at udregne ligningen.

Udemy – Lær online markedsføring

Med Udemy kan du finde alle slags kurser – lige fra SEO til programmering. Kurserne kommer i form af videolektioner, som du kan se lige når det passer dig. Kurserne koster typisk 12 euro (ca. 90 kr.) – til gengæld får du mange timers undervisning.

YouTube – Lær gratis

En app som du naturligvis skal have på din telefon, hvis du ikke allerede har den, er YouTube. Verdens største platform for video, er et oplagt sted hvor du kan finde how-to-guides inden for alverdens områder. Det gode ved YouTube er, at det er helt gratis, så længe du kan leve med reklamer.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.