App om plastikkirurgi

Plastikkirurgi er et marked, som er relativt begrænset og som har svært ved at bevæge sig ud over sin egen grænse. Det er svært at koble den med andet, for eksempel teknik og mode. 

Der kan selvfølgelig godt gå mode i plastikkirurgi, og forskellige plastikkirurgiske operationer er også populære i forskellige perioder. Men det påvirker stadig ikke hverken tøj- eller skomoden, eller vice versa – hvilket dette blogindlæg skal handle om.

Plastikkirurgi og teknologi

Plastikkirurgien og teknologien arbejder selvfølgelig sammen på den måde, at metoderne inden for plastikkirurgi hele tiden udvikles og moderniseres. Teknikken og værktøjerne man bruger til operationerne, opdateres hele tiden, så man hele tiden får bedre og bedre resultater inden for plastikkirurgien. Det er dog ret begrænset, hvordan plastikkirurgien påvirker teknikken, da det slet ikke er i samme grad som omvendt. Det seneste eksempel har dog været den såkaldte bryst-app, som privathospitalet Aleris-Hamlet lancerede for nogen tid siden (og som de også har trukket tilbage igen). Appen var tænkt som en gimmick, der kunne være sjov at prøve før en brystforstørrende operation. Med appen kunne man tage et billede af sin overkrop, og derefter forstørre sine bryster, så man kunne se, hvordan ens krop ville se ud med større bryster. Appen i sig selv var sådan set meget smart, desværre virkede det som om, at den henvendte sig til unge piger der drømmer om en større barm, fremfor kvinder der reelt set har brug for en brystoperation.

Og selvfølgelig vil en app aldrig kunne erstatte en konsultation med en rigtig plastikkirurg, der guider dig i forhold til hvad der passer til din krop og dine ønsker. Du skal have det resultat du ønsker, men samtidig skal dine bryster også passe til din krop – de skal helst ikke være for store! Derudover er det også meget vigtigt at man researcher om sit indgreb først, så man ved hvad man går ind til og bliver klædt på i forhold til at stille de relevante spørgsmål. Du kan blandt andet læse mere om plastikkirurgi på Klinikmatch, hvor der er samlet en masse gode informationer. En bryst-app giver desværre ikke et realistisk billede af en mulig operation.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.