Beskyt din dyrebare smartphone

Nu om dage kan man næsten ikke møde nogen, uden at de har en smartphone. Det er blevet vores lille lommecomputer, der kan hjælpe os, når vi bevæger os ude for hjemmets fire vægge. Dette sætter også større og større krav til vores smartphones; vi skal være på nettet, det skal gå hurtigt og den skal kunne håndtere at blive brugt nærmest hele tiden.

Flere krav koster flere penge

Når nu vi ønsker os denne brandsmarte smartphone, der kan det hele, bliver den selvfølgelig også en del dyrere, end hvis vi blot kunne “nøjes” med en mindre funktionsrig smartphone. Vi bruger gerne 4.000 – 6.000 kr., når vi skal ud og investere i den nyeste version. Vi kan simpelthen ikke nøjes med mindre, hvis vi gerne vil være med på noderne, og have den fulde palette af funktionaliteter i vores lille lommecomputer.

Kigger man på den tidligere generation af mobiltelefoner, var der primære funktionalitet at ringe (og skrive SMS-beskeder). Der var ikke funktioner som f.eks. internet, e-mail og appmarked – ellers var det i en meget begrænset og ikke særligt indbydende udgave.

Beskyt din smartphone

Når man så har valgt at købe en dyr telefon til ca. 5.000 kr., er det da lidt fjollet, hvis man ikke vælger at passe godt på den. Det kan man gøre ved generelt at passe på den, så man ikke taber den, men man kan også vælge at købe et cover, som kan beskytte telefonen mod ridser og mange fald. Et cover fås i mange forskellige varianter med mange forskellige motiver/farver/mønstre.

Når du vælger cover til din telefon, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer dine behov. Arbejds du f.eks. inden for håndværkerbranchen, kan ekstra beskyttelse være en rigtig god idé. Det kan også godt være, at du bare vil peppe din gamle/nye smartphone lidt op, og primært køber coveret for udseendets skyld.

Mangler du et nyt cover? Køb dit næste cover hos www.motil.dk

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.