Få flyttetilbud på mobilen

At flytte har altid været en besværlig proces, men nu kan selve flytningen af dit indbo gå langt nemmere. Ny dansk hjemmeside har gjort det muligt, at bestille og modtage tilbud ved kun at bruge mobilen.

Bestil flyttetilbud på mobilen!

Det er den nystartede virksomhed Internationalflytning.dk, som prøver at komme mobilbrugerne til undsætning. Virksomheden gør det muligt, at du ved hjælp af få klik kan bestille tilbud hjem kun ved at benytte mobilen. Funktionen virker på den måde, at du blot udfylder kontaktformularen på den mobiltilpassede hjemmeside, også vil du inden for 1 – 2 dage modtage flere tilbud på dit flyttearbejde.

Virksomhedens grundlægger fortæller:

“Vi har set at tendensen i Danmark er, at flere og flere benytter mobilen til mange af dagens gøremål, og at flere forskellige praktiske formål nu bliver ordnet via mobilen. Derfor var det en oplagt mulighed at gøre hjemmesiden mere mobil integreret, så danskerne på farten også kan bestille flyttetilbud på farten”.

Mulighed for alle virksomheder

Faktisk kræver det ikke nogen større investering, at gøre din virksomhed mere mobilvenlig. Har din virksomhed en dygtig programmør og webdesigner, kan du på relativ kort tid have gjort din virksomheds hjemmeside mere mobilvenlig. Da flere og flere danskere bruger deres mobil til mange forskellige gøremål, kan der sagtens være et stort uforløst potentiale i din virksomhed. Så kom med på bølgen, og gør din hjemmeside tilgængelig via mobilen.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.