Få hurtigt overblik over udbud via mobilen

Hvis du ejer, eller er en del af en virksomhed, som jævnligt leder efter udbud til virksomheden, så er der er en hurtig måde, hvorpå de seneste udbud kan ses.

Danske Fagmedier har en række fagblade, som dækker flere erhvervsbrancher. Med Danske Fagmediers fagblade kan du via det respektive fagblads hjemmeside, se de seneste udbud fra den specifikke branche.

Nem og hurtig visning af udbud via mobilen

De seneste udbud kan nemt indhentes ved at gå ind på de respektive hjemmesider, da hver hjemmeside er tilpasset mobilvisning. Det giver en nem og hurtig visning af de seneste udbud, og det gør, at du f.eks. om morgenen hurtigt kan tjekke de seneste udbud, når du vågner.

Der er dog også et par ulemper ved at se de seneste nye udbud via mobilen. Det kan nemlig være sværere at byde på udbud i mobil version. Da man bl.a. ikke har fuldt tastatur på skærmen, kan det tage længere tid at udfylde kontaktinformationer og andre gældende tekstfelter som skal udfyldes. Derudover kan man være uheldig at være i nærheden af et sted, hvor der ikke er tilstrækkelig god dataforbindelse til mobilen. Det kan være man befinder sig i et tog, hvor dataforbindelsen pludselig bliver slemt forværret, eller også kan man befinde sig ud på landet, hvor der er større mulighed for at der ingen dækning er.

Få de seneste udbud med mobilen

Ved at tjekke de seneste udbud via mobilen, vil man formentlig kunne se de seneste udbud hurtigere end via sin computer, da der ikke er ventetid via mobilen ved opstart, ligesom der er ved en computer. Der findes dog stadig en metode, som er endnu hurtigere end ved at gå ind på siden for at se de seneste udbud. Hos Danske Fagmediers fagblades hjemmesider, er der nemlig tilknyttet en udbudsagent til samtlige fagblade. Udbudsagenten er en agent, som søger efter de seneste udbud efter de specifikke søgekriterier, som du har tildelt udbudsagenten. Når/hvis udbudsagenten finder et udbud, som passer til dine søgekriterier, kan du vælge at få de fundne udbud tilsendt via mail, så det lander direkte i din mailboks. På den måde har du altid de seneste udbud liggende i din mailboks, så snart der kommer et nyt udbud, tilpasset dine søgekriterier.

Det er noget hurtigere med en udbudsagent, da man sparer tid på at skulle ind igen og igen og søge efter udbud, som passer til ens søgekriterier. Med udbudsagenten har den altid dine søgekriterier, og den foretager søgningen for dig. Der er meget tid og energi at spare ved at gøre brug af udbudsagenten, og den tid og energi kan du i stedet bruge andetsteds.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.