Finansering af din mobil – hvordan

Markedet for smartphones er under konstant udvikling og du kan nærmest ikke nå at købe en smartphone, før der er en nyere og bedre i butikken. Samtidig gælder det om at være med på moden, hvilket stiller store krav til din pengepung.

Udviklingen i smartphones bevæger sig med stor hast og det er ikke unormalt, at man udskifter sin smartphone en gang om året eller oftere. Dette relaterer sig til, at det i større omfang end tidligere, handler om at være med på de nyeste tendenser, inden for elektronik. Erhvervelsen af den nyeste elektronik skaber i nogle kredse øget respekt, da det viser, at man er up to date.

Finansiering gennem teleselskaber

Nye smartphones er dog ikke billige og man kan sagtens forvente, at skulle betale ca. 5.000 kr. for den nyeste. Dette betyder, at man skal spare 416 kr. op om måneden, hvis man skal kunne erhverve sig den nyeste smartphone én gang årligt. Det er dog de færreste danskere der tænker så langt frem i tiden og mange teleselskaber tilbyder derfor nye smartphones med afdragsordninger, hvis man samtidig binder sig til et abonnement. Dette kan i nogle tilfælde være en god løsning, men med den høje rate af udskiftninger så kan man sjældent betale den gamle smartphone af, før man ønsker at købe den næste.

Finansiering gennem kviklån

I stedet vælger nogle at opprioritere købet af smartphones og sparrer på øvrige ting i tiden op til købet. Dette må anses som værende den bedste metode, da du slipper for lange bindinger og høje gebyrer. Indimellem kan man dog løbe ind i, at man mangler et mindre beløb i forbindelse med købet. I sådanne tilfælde kan det være en mulighed at optage et kviklån, der skal betales af forholdsvis hurtigt. På denne måde får du ikke oparbejdet en større gæld og kan tilbagebetale beløbet den efterfølgende måned. Et kviklånkan dermed give dig muligheden for at erhverve dig den nyeste smartphone en måned tidligere end forventet. Nogle låneudbydere gør det endvidere muligt, at optage det første lån gebyr- og rentefrit. Et eksempel på dette er Lånpengesmart.dk.

Mulighederne i forbindelse med finansiering af smartphone handler derfor overordnet set om prioriteringer. Hvis man prioriterer den nyeste teknologi højt, så må man nødvendigvis sparre på andre ting.

 

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.