Gæsteblog: Mobiltelefontilbehør, som bør overvejes

mobiloplader og powerbank

Michael Rude Cortzen fra hjemmesiden Ekspertvalg.dk, gæsteblogger i dag hos Mobiltelefontilbehoer.dk.

Dette indlæg, omhandler noget forskelligt mobiltelefontilbehør, som du måske bør overveje at anskaffe dig, hvis du ønsker at gøre din hverdag lettere.

Der ses bl.a. nærmere på følgende stykker mobiltelefontilbehør:

  • Powerbank (bærbart batteri, som kan bruges til at oplade din mobiltelefon på farten uden stikkontakt)
  • Ekstra opladerkabel
  • Magnetisk oplader til visse mobiltelefoner (kabelløs opladning)

Powerbank

En power-bank, er en slags bærbar oplader til din telefon eller andre mobile enheder. Den består ganske simpelt af et batteri, som er inde i et cover, hvor du kan sætte dit opladerkabel til ligegyldigt hvor du er henne i verden og pludseligt mangler strøm.

Der findes mange forskellige power-banks, som hver især har forskellig kapacitet i form af milliampere-timer (mAh). Disse mAh, har en stor betydning for, hvor meget batteriet kan oplade dine enheder. Derfor kan der være en fordel ved at vælge et batteri med en stor mAh.

Ulempen ved en stor mAh, er at batteriets størrelse forøges, og dermed fylder det altså mere i lommen, tasken eller andre præfererede opbevaringssteder.

Der findes en lang række hjemmesider, hvor du kan anskaffe dig en powerbank. Dog varierer kvaliteten meget, så vær derfor varsom, når du ser efter en ny powerbank på de mange forskellige hjemmesider.

Ekstra opladerkabel

Med et eller flere ekstra opladerkabler til din smartphone eller tablet, slipper du for hele tiden at tage det med du har derhjemme ved sengen, skrivebordet eller andet præfereret sted. Dermed kan du have et i tasken, på arbejdet, i bilen eller et helt andet sted.

Der findes mange forskellige hjemmesider, hvor du kan anskaffe dig et ekstra opladerkabel til din smartphone eller tablet. Benyt eventuelt Trustpilot til at teste disse hjemmesider, så du er sikker på at de er af høj kvalitet.

Magnetisk opladning til visse mobiltelefoner

Flere og flere moderne mobiltelefonproducenter, lancerer eller har i forvejen lanceret kabelløs mobilopladning. Dette gerne i form af magnetisk opladning. Dette ses bl.a. hos Sony, hvor deres Xperia-serie har indbygget magnetisk opladning.

Apple’s iPhone, er også ved at komme med på trenden, hvor dette dog skal tilkøbes og monteres efterfølgende.

Hvis du skal anskaffe dig en smartphone med magnetisk opladning eller have monteret dette på en nuværende telefon, kan det stærkt anbefales at tjekke den hjemmeside, hvor du skal købe fra. Du kan tjekke hjemmesiden med bl.a. Trustpilot.

Denne artikel er leveret af Michael Rude Cortzen fra Ekspertvalg.dk.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.