Kan man kombinere en mobiltelefon og en bordlampe?

Det korte svar er: ja! Det lyder utroligt, men det er faktisk muligt at kombinere en mobiltelefon og en bordlampe, og det endda på en rigtig moderigtig måde. Se her hvordan!

Bordlampe og mobiloplader i ét

Hvis du er træt af gamle kiksede bordlamper og dinglende mobilopladere i stikkontakterne, kan du overveje at få den lækre Joyo Lichtcolours-lampe fra Lampegiganten:

Joyo er ikke kun en lampe, men fungerer også som et komfortabelt gemmested til alle mulige småting, som man gerne vil have lige ved hånden hele tiden.

Desuden giver tre USB-indgangsstik mulighed for at oplade elektroniske apparater som mobiltelefoner, MP3-afspillere, digitalkameraer el.lign. Den fremtidsorienterede bordlampe vækker begejstring overalt! – Lampegiganten

Den multifunktionelle og hyper moderne lampe fås i afsindigt mange farver, så lige meget om din smag hælder til det blå, brune, grønne, gule, lilla, orange, pink, røde eller hvide, så er der en Joyo lampe til dig! Lampen er af premium kvalitet, den er kompatibel med sparepærer og kommer med en lyspære, så den er lige til at sætte på bordet! Leveringstiden er på 4-5 uger, men så kan du også tage den direkte ud af æsken og op på bordet.

Stuens samlingspunkt

Denne lampe kan hurtigt blive din stues omdrejningspunkt, da den både lyser og oplader din elektronik. Derudover kan du have alle dine løse genstande i den, så du altid har nem adgang til dine kuglepenne, lightere, solbriller, hårelastikker, eller hvad du lige kan finde på at komme i den. Det vil faktisk være svært at finde et mere multifunktionelt møbel!

Fremtiden

Joyo er helt klart en lampe, der skuer direkte ind i fremtiden, og som på forhånd prøver at tage hensyn til det moderne menneskes behov. Vi er generelt på farten meget af tiden, vi er meget fleksible og vi multitasker – og det ønsker vi også, at vores omgivelser gør. Den næste innovation Joyo lampen laver, må derfor gerne være indbyggede højtalere, så man kan høre musik, samtidig med at telefonen ligger til opladning i lampen. På denne måde bliver Joyo endnu mere innovativ, og sparer os for megen tid, penge og ekstra møbler.

Men det er nu stadig en lækker lampe, også uden de omtalte højtalere. ;)

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.