Mark Thorsen – sådan bruger lederen sin mobiltelefon

I dette gæsteindlæg fortæller ejerlederen og iværksætteren, Mark Thorsen, om hvordan han bruger mobiltelefonen i sin dagligdag. Ønsker du at høre mere, kan du blandt andet følge Mark Thorsen på hans videoblog.

Mark Thorsen: Selvom mine virksomheder altid tager udgangspunkt i teknologi og internettet, er jeg på ingen måde superbruger af den moderne mobiltelefon. Jeg har altså temmeligt simple krav til min smartphone.”

Ofte på farten

Jeg bruger især min mobiltelefon når jeg er på konference, på vej til kundemøde eller i udlandet. Jeg er dybt afhængig af at kunne tjekke emails, hvilke jeg gør næsten uafbrudt. Email funktionen kommer således ind på en udelt førsteplads, foran telefonens oprindelige funktion – opkaldet. At tjekke, behandle og besvare emails, når jeg er i bevægelse, er en helt og aldeles afgørende feature.

I udlandet bruger jeg ofte min mobiltelefon til at finde vej, tage billeder eller til at afholde en videokonference. Er jeg afsted alene, bruges den også til at holde kontakt med familien, både via opkald, video og SMS. Af andre funktion kan nævnes:

  • Oprettelse af hotspot
  • Diktafon (får mange ideer når det passer dårligt ind)
  • Forevigelse af præsentationer (hader når man ikke ved om præsentationen bliver delt)
  • Analytics (holder altid et vågent øje med mine websites)
  • CRM og project management

Fremtidige alternativer til mobiltelefonen

Jeg fulgte nysgerrigt med da Sergey Brin introducerede Google Glass, og lod os deltage i en skydiving gennem hans nyudviklede Google-brille. Selvom Google Glass nok ikke bliver for alle, alene på baggrund af det lidt kluntede udseende, synes jeg at det lyder som et spændende alternativ til mobiltelefonen. Jeg ved ikke hvor god jeg er med briller, men jeg glæder mig til at prøve livet som godmodig terminator, med swipe-funktion og stemmestyring!

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.