Mobiltelefonen er blevet chefens bedste forretningsværktøj

I en generation hvor en mobiltelefon, ikke bare er en mobiltelefon, men er blevet en minicomputer, har det givet chefer i hele verden et fantastisk værktøj, som de kan bruge, når de styrer en virksomhed på farten. Før i tiden var en telefon selvfølgelig også en væsentlig del, da den blev brugt til alle dagens opkald, men nu har den bare fået en ekstra dimension.

Til chefen der altid er på farten

De fleste der har prøvet at have en chef, ved også godt, at chefer næsten altid er på farten, og sjældent sidder plantet på deres stol. Dette var ret besværligt før i tiden, da meget kommunikation fungere i interne systemer samt over e-mail, hvilket var ret besværligt at tilgå fra datidens telefon.

Velkommen til fremtiden

I dagens Danmark har vi fået smartphones, der nærmest kan mere end mange computere kan. Fra denne smartphone har cheferne altså mulighed for at:

  • Tjekke, besvare og behandle e-mails
  • Chatte med ansatte såvel som kunder
  • Holde videokonferencer
  • Snakke med flere på en gang
  • Filme og tage billeder til dokumentation
  • Browse interne og eksterne hjemmesider

Hvis man arbejder med lederskab (Leadership) vil man vide, hvor vigtigt det er, at man holder kontakten med medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og leverandøre. Dette er nu muligt at gøre på bedste manér, hvis man altså har en smart phone.

CRM til smartphones

Der er sågar kommet Apps fra nogle af de store open source CRM og projektsystemer. Så kan man være med til at drive virksomheden, imens man er på farten. F.eks. har en af de helt store spillere på markedet, Zoho Projects, lavet en iPhone-app, som man kan installere, hvorfra man kan styre opgaver, kalendre og meget mere.

Hvad bliver fremtiden?

Fremtiden bliver nok endnu mere mobil, end vi kender den i dag. Dette vil formentlig også betyde, at vi vil se endnu flere former for samarbejde på tværs af landegrænser. Denne nye teknologi har i overført betydning gjort verden mindre, og vi kan meget nemmere kommunikere og arbejde sammen på tværs af landegrænser.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.