Oversættelse af tekster til mobilsite

Hvis din virksomhed har en mobilvenlig version af hjemmeside, vil denne ofte skulle afspejle originalteksterne, men i en kortere og mere mobilvenlig version. Dette gør sig selvfølgelig også gældende, hvis din ordinære hjemmeside findes på flere sprog. Hvis man har brugt meget tid på at finde essensen i sin danske tekst, og få den skrevet i en mobilvenlig version, kan man med fordel bruge denne formulering til de andre sprog.

Oversættelse af teksten

Når man skal have oversat teksten, har man som udgangspunkt to muligheder. Den første er selv at oversætte teksten, og den anden er, hvor man finder et oversættelsesbureau, som kan være behjælpelige med oversættelsen.

Oversæt selv teksten

Det har selvfølgelig en klar fordel, hvis man vælger at oversætte teksten selv, da det ikke kræver en udgift – andet end den tid man bruger på det. Dog bør dog ikke altid være grundlag for, om man vælger at oversætte teksten selv, da det også kan blive meget tidskrævende, og resultat vil sjældent blive lige så godt, som hvis man valgte en professionel oversætter.

Når man gør sig denne overvejelse, bør man kigge på, hvor lang tid man skal bruge på det, og hvad det ville koste at få det lavet andetsteds. Dernæst skal man overveje, hvor meget man ville kunne tjene, hvis man foretog sig sit normale job.

Få teksten oversat af en professionel

Der er en ret god grund til, at der findes professionelle oversættere. Det er nemlig fordi, at det ikke bare er lige til, når man skal oversætte en tekst. Der kan være store barrierer mellem to sprog, og ord som ikke bare kan oversættes direkte. Her kan en person med erfaring, altså en professionel oversætter, hurtigt aflæse de vigtige budskaber i originalteksten og sørge for, at de bliver gengivet i teksten på det nye sprog.

Hvad koster oversættelser så?

Det kommer an på antallet af ord, og hvilket sprog der skal oversættes til og fra. På www.lingobob.dk kan man udregne prisen online blot ved at uploade det dokument, man ønsker oversat – og så selvfølgelig vælge fra og til sprog.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.