Smart rejseblæser til din iPhone

Hvis du skal ud og rejse til et sted, hvor der er varmt, har vi fundet en lille gadget, som vi “varmt” kan anbefale. Det er en såkaldt blæser til iPhone, der kan vise sig at blive en kølende forfriskning midt i den bagende sol.

Hvad er en iPhone-blæser?

Mange vil sikkert huske de gammeldags elektroniske blæsere, som man kunne have med på ferien. Dette er faktisk bare en genopfindelse af denne, som kobles til din iPhone. Denne kan man så have med på ferien, hvor den kan være yderst behjælpelig, når man midt i varmen har brug for et frisk pust. Man sætter den meget simpelt bare ind i ens iPhone, der så leverer strømmen til den lille blæser.

iphone-koeler

Hvor kan den købes?

Dette lille smarte stykke tilbehør til din iPhone kan købes hos MyTrendyPhone.dk, hvor den også nemt kan bestilles online. Du kan finde den, og bestille den, ved at benytte nedenstående link.

http://www.mytrendyphone.dk/shop/iphone-4-4s-76782p.html

Hvad koster den?

Den koster kun 87 kr., så det er bestemt ikke en dyr gadget. Der kan selvfølgelig komme lidt fragtomkostninger oven i, da det er en webshop, hvorfra varen skal sendes. Det bliver dog stadig ikke, lige meget hvordan man vender og drejer det, en dyr ting.

Hvor kan man bruge den?

Det smarte ved denne blæser er, at den ikke fylder særlig meget, så den er god at have med mange steder i verden. Det er selvfølgelig de varme destinationer, der kalder på sådan en gadget. Så hvis du f.eks. skal til Thailand eller Tanzania, der byder på meget høje temperaturer, kan det være en lækker gadget at have med.

Retro-mobiltilbehør er det nye

Det bliver mere og mere populært at købe “retro-mobiltilbehør” til sin iPhone. Det har vi set i flere varianter, hvor der f.eks. kan nævnes lommeregnercover, Nokia 3310-cover, kasettebåndcover og telefonrør-headset. For nogle personer minder det dem om deres yngre år, og for andre er det et spørgsmål om mode, hvor retro har vundet et hvis indpas.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.