Solcelleoplader til din telefon

Vi kender alle problemet med vores smartphones korte batteritid. Det er så frustrende at man stort set hver anden dag skal oplade sin telefon og i nogle tilfælde hver dag. afhængig af hvad man bruger telefonen til.

Et fransk firma, er kommet med et mulig løsningsforslag på problemet. De har ved brug af solceller lag et lag på telefonens frontskærm, som tilføjer strøm til telefonen, til forskel fra de normale solceller, er disse gennemsigtige så man har mulighed for at bruge telefonen samtidig med at den lader op.

Lang vej endnu

Men der er stadig et stykke vej til at teknologien er helt i top. Solcellerne har en opladnings effektivitet på kun 80 miliwatt som kun er 3 % af hvad en normal telefonoplader kan klare. Der forudsætter til og med at du skal befinde dig under varmere himmelstrøj, da der ikke er nok sollys i Danmark, til at de vil være en god ide at investere i denne gadget.

Wypsis som står for denne gadget, lover dog at der inden for de næste par år at de vil forbedre deres teknologi og den vil være funktionsdygtig nok til at kunne fungere som en erstatning for telefonopladeren.

Solceller er vejen frem

Solceller er helt sikkert kommet for at blive, og bliver brugt til flere og flere ting. Wypsis er bare et af de firmaer som har taget solcelle teknologien til sig for at inkorporerer det i dagligdagen. Derudover ser man også solceller på telefonbokse og lygtepæle i Sydeuropa. Solceller bliver også brug af privat personen til at tilføje strøm til hjemmet. Her bliver de brugt i form at solcelleanlæg som producere strøm til hjemmet.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.