Spar penge på møbleringen af dit kontor

Det kan ofte være en dyr fornøjelse at købe nye møbler til sit kontor. Især for nystartede virksomheder kan det være en tung økonomisk post. Det er dog noget kontorzonen har tænkt sig at ændre på.

“Nye” brugte møbler

Kontorzonen har set problemstillingen som mange mindre virksomheder står overfor. Det er simpelthen for dyrt at købe nye kontormøbler. Det må kunne gøres billigere har virksomheden tænkt. Løsningen blev at købe og sælge brugte kontormøbler. På den måde har mindre virksomheder nu muligheden for at købe kontormøbler billigere, og større virksomheder har mulighed for at få nogle penge for deres brugte kontormøbler. Det er en fordelagtigt situation for både de købende og sælgende virksomheder.

Kontorzonen køber ofte deres brugte møbler fra auktioner og konkurser, eller når firmaer vælger at indskrænke eller flytte. På den måde kan de opnå en god pris, men samtidig sikre sig produkter af god kvalitet. Virksomheden beskæftiger sig kun med det de kalder for bedre brugte møbler. Dvs. at møblerne altså skal være af en vis standard for overhoved at blive overvejet.

Nye nye møbler

Kontorzonen har dog oplevet så stor efterspørgsel på nogle produkter, så det ikke har været nok kun at købe brugte vare. Det drejer sig om el-bordene, med hæve og sænke funktion. Hæve og sænke bordene er blevet meget populære i de sidste år, og med flere og flere siddende arbejdspladser, forventes salget ikke at falde. Kontorzonen bestræber sig dog på, at det stadig skal være fordelagtigt for de mindre virksomheder, at handle hos dem. Derfor er priserne stadig i den lave ende af skalaen.

Bogmærk permalink.

Lukket for kommentarer.